A+ A A-

Blerja e një prone në Shqipëri

Shqipëria po kthehet në vendin idela të investimeve në pasuri të patundshme përshkak të mjedisit mikëpritës, taksave të ulta, standartit më të lirë të jetesës, klimës së pëlqyer. Legjislacioni Shqiptar nuk paraqet asnjë pengesë për shtetasit të cilët nuk kanë nënshtetësi Shqiptare në blerjen e një prone.

Të drejtat për pronësinë dhe sipërfaqet e përbashkëta janë të parashikuara në Kodin Civil të Republikës së Shqipërisë. Siguria mbi titullin e pronësisë është e rregulluar sipas sistemit të noterisë. Informacione të hollësishme për mënyrën e investimit në Shqipëri gjeni në broshurën më poshtë.

Mëso më shumë

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania