A+ A A-

Shqipëria

Në rrugën e saj të zhvillimit Shqipëria është evidentuar si vend me potencial të madh në turizëm. Gjithnjë e më shumë po vlerësohet si një destinacion botëror i rekomandueshëm për turistët e huaj. Media prestigjoze si Lonely Planet, Huffington Post e rendisin Shqipërinë ndër vendet e para të sugjeruara për t’u vizituar.
Shqipëria ndodhet në zonën e Mesdheut me një klimë të ngrohtë me 300 ditë diell në vit dhe është ndër të rralla vende e cili të ofron mundësinë të shijosh turizmin detar, turizmin malor, turizmin kulturor dhe hisotorik, të shijosh agrokulutën dhe kulinarinë.
E ndodhur farë pranë Italisë,Malit të Zi, Greqisë, Krocaisë, më pasuri të shumta natyre, me një natyrë mikepritëse por dhe me kosto më të ulët po kthehet në destinacionin e preferuar të Mesdheut.

Blerja e një prone në Shqipëri

Shqipëria po kthehet në vendin idela të investimeve në pasuri të patundshme përshkak të mjedisit mikëpritës, taksave të ulta, standartit më të lirë të jetesës, klimës së pëlqyer. Legjislacioni Shqiptar nuk paraqet asnjë pengesë për shtetasit të cilët nuk kanë nënshtetësi Shqiptare në blerjen e një prone.

Të drejtat për pronësinë dhe sipërfaqet e përbashkëta janë të parashikuara në Kodin Civil të Republikës së Shqipërisë. Siguria mbi titullin e pronësisë është e rregulluar sipas sistemit të noterisë. Informacione të hollësishme për mënyrën e investimit në Shqipëri gjeni në broshurën më poshtë.

Mëso më shumë

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania