A+ A A-
Green Coast ofron praktikën profesionale me kohë të plotë apo të pjesshme për të gjithë studentët e kualifikuar. Green Coast është vendi ku studentët e rinj mund të shohin se si njohuritë e marra gjatë studimeve universitare aplikohen realisht në ambientet e punës.

Përballja me tregun e punës, kërkesat dhe vështirësitë përgatisin profesionistët e të ardhmes. Apliko për praktikë profesinale në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania