A+ A A-

Green Coast është një ndër kompanitë më të mëdha në fushën e turizmit në Shqipëri , pjesë e Balfin Group. Green Coast punëson profesionistë të fushave të ndryshme, të cilët kanë si parim profesionalizmin, përkushtimin dhe dëshirën për t'u përballur me çdo sfidë.
Çdo punonjës i yni përfaqëson kapitalin kryesor, për të cilin kompania investon në mënyrë të vazhdueshme me trajnime dhe promovime për të rritur zhvillimin professional dhe personal.

Vende vakande

Green Coast shpall vakant pozicionin "Senior Arkitekt" Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Green Coast. Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi referojuni materialit bashkëngjitur. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 20 gusht 2018

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania