A+ A A-

Green Coast është një ndër kompanitë më të mëdha në fushën e turizmit në Shqipëri , pjesë e Balfin Group. Green Coast punëson profesionistë të fushave të ndryshme, të cilët kanë si parim profesionalizmin, përkushtimin dhe dëshirën për t'u përballur me çdo sfidë.
Çdo punonjës i yni përfaqëson kapitalin kryesor, për të cilin kompania investon në mënyrë të vazhdueshme me trajnime dhe promovime për të rritur zhvillimin professional dhe personal.

Integriteti, puna në grup, komunikimi, pritshëritë e larta, dëshira për të realizuar gjithnjë e më shumë janë pikat tona të përbashkëta. Ne jemi gjithnjë në kërkim të më të talenteve.

Nëse besoni se i përmbushni kriteret për të qenë pjesë e stafit tonë, na kontaktoni në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Vende vakande

Green Coast shpall vakant pozicionin "Senior Arkitekt" Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Green Coast. Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi referojuni materialit bashkëngjitur. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 20 gusht 2018

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251
  • +355692020073

  • Rruga “Dervish Hima”

    Pallati Ambasador 3, Kati 4,

    Ap 61, Tirane, Albania