Shëbimet

Green Coast Hotel, është destinacioni ideal për pushime të paharrueshme dhe konferenca & seminare frytdhënës. Ofron mikpritjen autentike të zonës së Palasës me anë të një game të gjerë shërbimesh dhe lehtësirash të një standarti ndërkombëtar.

Lehtësirat në hotel do të përfshijnë Wifi, Butler Service, sauna, pishina, restorante etj si dhe kopshte të mrekullueshme me bimët e zonës për të shijuar një pasdite të qetë në shoqërinë e familjes dhe miqve.

Shërbimet në Hotel
 • Pritja & Recepsioni
 • Bar
 • Restorant i hapur 24 orë
 • Dyqane
 • Klubi i fëmijëve
 • Tualete publikë
 • Dushe publikë
 • Juice Bar
 • Dhomat e trajtimit Spa
 • Dhomat e trajtimit me avull dhe sauna
 • Thalasso Therapy
 • Fitness & palestër
 • Pishinë e brendshme
 • Qendër bukurie dhe sallon flokësh
 • Pishinë e jashtme
 • Tarraca
 • KopshteShërbimet e biznesit
 
 • Salla Banketi
 • Salla Mbledhjeje
 • Salla Konferencash & Seminaresh
 • Dhome Multimedia
 • Shërbime korrieri

 • 2015

  Viti 2015 i është dedikuar punimeve të infrastrukturës nëntokësore për të gjithë resortin si një nga parametrat më të rëndesishëm për ndërtimet në standart të lartë. U përfundua e gjithë infrastruktura rrugore, ndërtimi i rrjeteve të furnizimit të energjisë elektrike dhe ujit të pijshëm. Në fund të 2015 nis puna për hapjen e themeleve të karabinave të fazës së parë të ndërtimit.

 • 2016

  Grafiku i ndërtimi është ndarë në tre faza punimesh. Faza e parë e ndërtimit përfundon në vitin 2018. Faza e dytë e ndërtimit përfundon në 2019 dhe faza finale përfundon në vitin 2020 duke perfshirë edhe hotelin. Gjatë viti 2016 është punuar intensivisht në ndërtimin e karabinave të vilave dhe apartamenteve të fazës së parë ku janë përfunduar më shumë së 85 godina.

 • 2017

  Pas përfundimit të karabinave të fazës së parë, gjatë vitit 2017 po punohet për vendosjen e rifiniturave të brendshme në këto njësi. Paralelisht kanë filluar punimet për ndërtimin e karabinave të fazës së dytë të cilat janë më shumë se 60 godina si dhe kanë filluar punimet për sistemimin e zonës së plazhit për ndërtimin e shëtitores.

 • 2018

  Në vitin 2018 do të dorëzohen të përfunduara njësitë e fazës së parë të cilat do të jenë plotësisht të banueshme dhe funksionale. Po në këtë vit pritet të jetë i përfunduar i gjithë projekti i shëtitores para plazhit si dhe të fillojë puna për ndërtimin e hotelit.

 • 2019

  Në vitin 2019 do të jenë të përfunduara pothuajse të gjithë karabinatë e resortit dhe të do të jenë të banuara rreth 150 godina. Zona e shërbimeve do të jetë tërësisht funksionale si dhe do të ketë përfunduar ndërtimi karabina për hotelin.

 • 2020

  Viti 2020 është viti në të cilin resorti funksionon në kapacitet të plotë ku përfshihet përfundimi i plotë i ndërtimit si dhe funksionimi hotelit.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • +355698055251
 • +355692020073

 • Rruga “Dervish Hima”

  Pallati Ambasador 3, Kati 4,

  Ap 61, Tirane, Albania