Projekti

Nën mrekullinë e natyrës së Mesdheut, mes gjelbërimit dhe kaltërsisë, "Green Coast Hotel" ju ofron dimensionin e vërtetë të luksit. Një ndërtim i veçantë ku kombinohet arkitektura moderne me elementët tipikë të zonës së Rivierës Shqiptare, i ndërtuar me cilësi të lartë dhe konceptuar për komoditet të plotë, ofron shërbim të përzgjedhur për klientët e tij të privilegjuar.
Hoteli mirëpret vizitorë gjatë gjithë vitit, kështu që të ftuarit mund të shijojnë natyrën e këtij vendi të mrekullueshëm në të katërta stinët e vitit.
"Green Coast Hotel" i përbërë nga 120 dhoma dhe suita luksoze, bare, restorante, sauna, SPA etj., përveç atmosferës energjike verore, do të ofrojë edhe komfortin e një hoteli dimëror, nën qetësinë dhe zjarrin e oxhakut.
Pjesë e një Resorti Luksoz por edhe i distancuar njëkohësisht, është në çdo kohë në pritje të vizitorëve të tij ashtu sikurse është në shërbim të miqve, banorë të “Green Coast Luxury Resort”.
I pozicionuar në pjesën më të lartë të "Green Coast Luxury Resort", me pamje të mrekullueshme nga brigjet e detit Jon, duke ofruar një vendndodhje unike dhe private, "Green Coast Hotel"  është destinacioni juaj në çdo kohë.

Së shpejti në Green Coast
 • 2015

  Viti 2015 i është dedikuar punimeve të infrastrukturës nëntokësore për të gjithë resortin si një nga parametrat më të rëndesishëm për ndërtimet në standart të lartë. U përfundua e gjithë infrastruktura rrugore, ndërtimi i rrjeteve të furnizimit të energjisë elektrike dhe ujit të pijshëm. Në fund të 2015 nis puna për hapjen e themeleve të karabinave të fazës së parë të ndërtimit.

 • 2016

  Grafiku i ndërtimi është ndarë në tre faza punimesh. Faza e parë e ndërtimit përfundon në vitin 2018. Faza e dytë e ndërtimit përfundon në 2019 dhe faza finale përfundon në vitin 2020 duke perfshirë edhe hotelin. Gjatë viti 2016 është punuar intensivisht në ndërtimin e karabinave të vilave dhe apartamenteve të fazës së parë ku janë përfunduar më shumë së 85 godina.

 • 2017

  Pas përfundimit të karabinave të fazës së parë, gjatë vitit 2017 po punohet për vendosjen e rifiniturave të brendshme në këto njësi. Paralelisht kanë filluar punimet për ndërtimin e karabinave të fazës së dytë të cilat janë më shumë se 60 godina si dhe kanë filluar punimet për sistemimin e zonës së plazhit për ndërtimin e shëtitores.

 • 2018

  Në vitin 2018 do të dorëzohen të përfunduara njësitë e fazës së parë të cilat do të jenë plotësisht të banueshme dhe funksionale. Po në këtë vit pritet të jetë i përfunduar i gjithë projekti i shëtitores para plazhit si dhe të fillojë puna për ndërtimin e hotelit.

 • 2019

  Në vitin 2019 do të jenë të përfunduara pothuajse të gjithë karabinatë e resortit dhe të do të jenë të banuara rreth 150 godina. Zona e shërbimeve do të jetë tërësisht funksionale si dhe do të ketë përfunduar ndërtimi karabina për hotelin.

 • 2020

  Viti 2020 është viti në të cilin resorti funksionon në kapacitet të plotë ku përfshihet përfundimi i plotë i ndërtimit si dhe funksionimi hotelit.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • +355698055251
 • +355692020073

 • Rruga “Dervish Hima”

  Pallati Ambasador 3, Kati 4,

  Ap 61, Tirane, Albania