Vila Individuale
Vila Individuale
Vila Individuale
Vila Individuale

Vila individuale

Vila individuale

Vila ka një sipërfaqe totale 158 m2 të organizuar në 2 kate.

Kati Përdhe
Kati Përdhe Ka një hapësirë prej 75 m2 të organizuar në dhomë ndenje dhe ambient ngrënie me pamje nga deti, kuzhinë, një tualet dhe lavanderi

Kati i Parë
Ka një hapësirë prej 67 m2 banim të organizuar në 3 dhoma gjumi dhe tualet. Pjesë e katit të parë është edhe veranda, me një hapësirë prej 16 m2 e cila ka pamje të mrekullueshme nga deti.
Shikoni imazhin
Vila individuale
 
Shikoni imazhin

Vila Small Individuale

Vila ka një sipërfaqe totale 132 m2 të organizuar në 2 kate.

Kati Përdhe
Ka një hapësirë prej 60 m2 të organizuar në dhomë ndenje dhe ambient ngrënie me pamje nga deti, kuzhinë, tualet dhe lavanderi.

Kati i Parë
Ka një hapësirë prej 60 m2 banim të organizuar në 2 dhoma gjumi, dhe tualet. Veranda ka një hapwsirë prej 12 m2 dhe ka pamje të mrekullueshme nga deti.

Investim i zgjuar në "Green Coast Luxury Resort"

"Green Coast Luxury Resort" përveç se ofron eksperiencën unike dhe destinacionin tuaj të preferuar, vjen si një investim i sigurt në vite nëpërmjet menaxhimit profesional të stafit të Green Coast. Me një kërkesë në rritje në çdo vit, vlera e pronës tuaj vazhdon të rritet në treg me shpejtësi të madhe, duke e bërë investimin tuaj të sigurt. Nëpërmjet stafit profesional dhe politikave strategjike, "Green Coast Luxury Resort" sjell konceptin "Property Management", i cili ofron jo vetëm mirëmbajtjen në çdo ditë të vitit për pronën tuaj, duke e ruajtur nga amortizimi, po edhe konceptin e qeradhënies si kthim investimi. Nën një kontratë të mirëpërcaktuar, prona juaj në "Green Coast Luxury Resort" mund të shërbejë si një investim me kthim të shpejtë për shkak të qerave të larta dhe shumë të kërkuara në zonën e jugut të Shqipërisë.

Vendndodhja

'Green Coast Luxury Resort' ndodhet në brigjet e bukura të detit Jon në Shqipëri, në zonën e Palasës, në një kombinim ideal të elementëve të natyrës, si një oaz qetësie dhe kënaqësie. Lehtësisht i arritshëm me udhëtime të këndshme dhe të shkurtra

Zbulo si mund të arrish në 'Green Coast Luxury Resort'