A+ A A-

Sherbimet Bazike

SUPERMARKET
Një nga rrjetet më të njohura të supermarketeve në Shqipri do të jëte pjesë e resortit në mënyrë që të ofrojë produkte të një cilësie të lartë në çdo kohë.

MIRËMBAJTJE
Mirëmbajtja e resortit do të kryhet nga një kompani e specializuar e cila, në mënyrë profesionale do të kujdeset për pronën tuaj gjatë kohës që ju nuk jeni aty. Do të ofrohen shërbime të ndryshme si gjelbërim, pastrim, punime hidraulike & teknike etj.

SIGURI 24H
Do të ofrohet nivel i lartë sigurie nga patrullat të cilat do të jenë funksionale gjatë gjithë vitit si dhe kamerat e sigurisë. Gjatë sezonit turistik do të ketë edhe roje bragdetare në zonën e plazhit.

QENDËR SHËNDETËSORE
Për të garantuar mirëqënien tuaj dhe të familjes tuaj, brenda në resort do të jetë një qendër shëndetësore, e cila do të jetë funksionale 24/7 për të garantuar sigurinë tuaj dhe të familjes suaj.

INTERNET
Në të  gjitha zonat publike të resortit do të ofrohet lundrim falas në internet nëpërmjet Wi-Fi publik. Shërbimi i internetit do të ofrohet edhe në banesa sipas kërkesës së klientit.

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

Na ndiqni

Rregjistrohu


Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!