Destinacion në çdo kohë

Destinacion në çdo kohë

Palasa,
plazhi më i mirë i Rivierës Shqiptare

Palasa, Perla e detit Jon

Eksperiencë dhe privilegj

Eksperiencë dhe privilegj

Shtëpia juaj Luksoze në Mesdhe

Shtëpia juaj Luksoze në Mesdhe

Standard dhe shërbim me 5 yje

Standart dhe shërbim me 5 yje

Punë në vazhdim

Procesi i punës në kantier është shumë intensiv, në mënyrë që vilat dhe apartamentet të bëhen të banueshme sa më parë. Në një periudhë shumë të shkurtër ka përfunduar infrastruktura për të gjithë resortin ku përfshihet:
- Sigurimi i linjave të ujit të pijshëm.
- Sigurimi i linjave të enegjisë elektrike.
- Shtrimi i rrjeteve nëntokësore për energjinë elektrike dhe ujin e pijshëm.
- Kanalizimet e ujërave të zeza dhe vaditjes.
- Rrethimi i resortit.
- Impianti i pastrimit të ujërave të zeza
Janë përfunduar karabinatë e vilave dhe apartamenteve të fazës së parë si dhe janë finalizuar me sukses projektet e Hotelit, Shëtitores dhe Molit.
Së shpejti do të fillojë puna për implementimin e këtyre projekteve dhe për fazën e dytë të ndërtimit.

Vendndodhja