A+ A A-

Siguria ligjore

Leja Zhvillimore për “Green Coast Resort” është aprovuar nga Këshilli Kombëtar i Territorit me Vendimin nr. 8, më datë 07/03/2014, i firmosur nga kryetari i Këshillit Kombëtar të Territorit, Z. Edi Rama.

Aktualisht Green Coast disponon edhe të gjitha lejet ndërtimore për secilën nga parcelat në Resort.

Për shkak të vlerës së lartë të investimit dhe ndikimit që projekti ka në ekonomi dhe turizëm, Green Coast ka marrë edhe statusin “Investitor Strategjik me procedurë të veçantë”

 • Leje zhvillimore komplekse
 • Statusi Investitor Strategjik me procedure te vecante


 • Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

  Na ndiqni

  Rregjistrohu


  Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!