Install Pixel Base Code The pixel base code tracks activity on your website, providing a baseline for measuring specific events. Copy the base code below and paste it between the header tags on every page of your website:
A+ A A-

Shqipëria

Në rrugën e saj të zhvillimit Shqipëria është evidentuar si vend me potencial të madh në turizëm. Gjithnjë e më shumë po vlerësohet si një destinacion botëror i rekomandueshëm për turistët e huaj. Media prestigjoze si Lonely Planet, Huffington Post e rendisin Shqipërinë ndër vendet e para të sugjeruara për t’u vizituar.
Shqipëria ndodhet në zonën e Mesdheut me një klimë të ngrohtë me 300 ditë diell në vit dhe është ndër të rralla vende e cili të ofron mundësinë të shijosh turizmin detar, turizmin malor, turizmin kulturor dhe hisotorik, të shijosh agrokulutën dhe kulinarinë.
E ndodhur farë pranë Italisë,Malit të Zi, Greqisë, Krocaisë, më pasuri të shumta natyre, me një natyrë mikepritëse por dhe me kosto më të ulët po kthehet në destinacionin e preferuar të Mesdheut.

Pyetje

Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

Regjistrohu

Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

Na ndiqni

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251

  • Rruga “Dervish Hima”

    pallati “Ambasador 3”, kati 4,

    dera 26