A+ A A-

Faza aktuale e punimeve

Procesi i punës në kantier është shumë intensiv, në mënyrë që vilat dhe apartamentet të bëhen të banueshme sa më parë. Në një periudhë shumë të shkurtër ka përfunduar infrastruktura për të gjithë resortin ku përfshihet:

- Sigurimi i linjave të ujit të pijshëm.
- Sigurimi i linjave të enegjisë elektrike.
- Shtrimi i rrjeteve nëntokësore për energjinë elektrike dhe ujin e pijshëm.
- Kanalizimet e ujërave të zeza dhe vaditjes.
- Rrethimi i resortit.
- Impianti i pastrimit të ujërave të zeza

Janë përfunduar karabinatë e vilave dhe apartamenteve të fazës së parë si dhe janë finalizuar me sukses projektet e Hotelit, Shëtitores dhe Molit. 
Së shpejti do të fillojë puna për implementimin e këtyre projekteve dhe për fazën e dytë të ndërtimit.

 

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

Na ndiqni

Rregjistrohu


Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!