Destinacion në çdo kohë
Palasa, Perla e detit Jon
Eksperiencë dhe privilegj

Projekti

Masterplani

"Green Coast Luxury Resort", është një projekt unik në brigjet e detit Jon, në Shqipëri, i cili kombinon turizmin dhe banimin. Me koncepte të avancuara ndërtohet hoteli luksoz me 100 dhoma, 188 vila në sipërfaqe të ndryshme, 136 apartamente. Me cilësi të lartë ndërtimi, me teknologji të avancuar, arkitekturë moderne të ndërthurur me detaje tipike të zonës, vijnë me elegancë vilat Elitë, Individuale, Tëin dhe Apartamentet. Çdo vilë dhe apartament ruan pamjen e mrekullueshme të detit, ofron privatësi maksimale, mund të shijohet kopshti i bukur me gjelbërim dhe veranda për kafen e mëngjesit. E cilësuar si një destiancion botëror i rekomandueshëm ky vend e meriton plotësisht këtë vlerësim duke ofruar nje panoramë të mrekullueshme të gjithë përbërësve të natyrës.

Green Coast Luxury Resort

Si një nga Resortet me të mira në Ballkan "Green Coast Luxury Resort" është përkujdesës për çdo detaj. Ofron shërbime të një cilësie të lartë, me siguri 24 orë, mirëmbajtje në çdo ditë të vitit, shërbimin Butler për të gjithë banorët dhe vizitorët, Wi-Fi dhe parkim të garantuar, bar- restorant- beach bar, farmaci, qendër shëndetësore, ambiente të dedikuara sportit dhe eventeve, ëater sport, SPA – Wellnes Center, pishinë, etj, duke u bërë destiancioni juaj i preferuar.

Një nga Resortet me të mira në Ballkan

"Green Coast Luxury Resort" i dedikohet natyrës, kulturës dhe historisë duke i ruajtur dhe promovuar ato. Guidat turistike në natyrë, ekskursionet, ngjitjet në mal, noti, peshkimi, zhytjet, hedhja me parashutë, janë vetëm disa nga eksperiencat që do tju dhurojnë emocione të forta. Eksperienca e çdo momenti është pjesa më e bukur e këtij Resorti. Këtu ju mund të gjeni çdo gjë që keni dëshiruar.

Eksperienca e çdo momenti
 
Brigjet e bukura të detit Jon

Palasa

"Green Coast Luxury Resort" ndodhet në brigjet e bukura të detit Jon në Shqipëri, në zonën e Palasës, në një kombinim ideal të elementëve të natyrës, si një oaz qetësie dhe kënaqësie. Me një kombinim marramendës të ngjyrës së kaltër të detit, me gjelbërimin e natyrës, me florë dhe faunë të pasur, Palasa është cilësuar si një nga Perlat e Rivierës Shqiptare dhe të detit Mesdhe. Infrastruktura moderne dhe vendndodhja e bëjnë zonë lehtësisht të aksesueshme jo vetëm nga Shqipëria, por edhe nga rajoni dhe vendet fqinje. Me një histori që nga koha e Jul Çezarit dhe kulturë të hershme, zona trashëgon mikëpritjen, bujarinë, kuzhinën tipike Mesdhetare si vlera të çmuara të Shqipërisë.

Shqipëria

E vendosur në zemër të Mesdheut, portë strategjike dhe urë lidhëse mes Ballkanit, Europës Perëndimore dhe Lindore, Shqipëria është një destiancion lehtësisht i aksesueshëm. Cilësuar si një destiancion botëror i rekomandueshëm ky vend e meriton plotësisht këtë vlerësim duke ofruar nje panoramë të mrekullueshme të gjithë përbërësve të natyrës.

Mesdhe

Shqipëria ka më shumë se 450 km bregdet duke ofruar një shumëllojshmëri plazhesh. Alpet në veri janë atraksion i ri për turistët. Në vitet e fundit Shqipëria është bërë një destinacion i ri për aktivitete në natyrë kombinuara me traditën e veçantë vendase.

Alpet Shqiptare

Trashëgimia kulturore dhe arkeologjike zë një vend të rëndësishëm ku në mbrojtjen e UNESCO si pjesë e trashëgimisë botërore, përfshihen parqe, vepra, krijime, si dhe 3 qytete, Berati, Gjirokastra dhe qyteti antik i Butrintit.

Mbrojtje e Unesco

Ditët me diell dhe zhurma e ëmbël e valëve të detit mbizotërojnë në 300 ditë të vitit. Turet e vizitorëve bëhen më atraktive nga pasuri të shumta ujore dhe një botë e pasur bimore e shtazore.

Bregdet

Dhe më e rëndësishmja, një kuzhinë Mesdhetare, por jo vetëm, mikëpritja dhe kultura, si vlera kryesore të një populli të vjetër janë shoqëruese në çdo qytet

Kuzhinë Mesdhetare
 

Vendndodhja

'Green Coast Luxury Resort' ndodhet në brigjet e bukura të detit Jon në Shqipëri, në zonën e Palasës, në një kombinim ideal të elementëve të natyrës, si një oaz qetësie dhe kënaqësie. Lehtësisht i arritshëm me udhëtime të këndshme dhe të shkurtra

Zbulo si mund të arrish në 'Green Coast Luxury Resort'