Llogarisni kredine

Llogarit kredinë

Ju do të jeni banorët e privilegjuar të "Green Coast Luxury Resort" dhe si të tillë, ne kujdesemi t'ju suportojmë në çdo detaj. Planet tona të bashkëpunimit me bankat më të njohura në Shqipëri dhe rajon do t'ju mundësojnë marrjen e kredive me interesa të favorshme dhe proces të shkurtuar. Me suportin tonë ju do të zgjidhni planin më të përshtatshëm të pagesës së shtëpisë tuaj.

Llogarisni Kredinë me:


 

Vendndodhja

'Green Coast Luxury Resort' ndodhet në brigjet e bukura të detit Jon në Shqipëri, në zonën e Palasës, në një kombinim ideal të elementëve të natyrës, si një oaz qetësie dhe kënaqësie. Lehtësisht i arritshëm me udhëtime të këndshme dhe të shkurtra

Zbulo si mund të arrish në 'Green Coast Luxury Resort'