Install Pixel Base Code The pixel base code tracks activity on your website, providing a baseline for measuring specific events. Copy the base code below and paste it between the header tags on every page of your website:
A+ A A-

Departamenti marketing dhe shitje

 • Departamenti Marketing dhe Shitje
 • Tel: +355698055251
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Adresa: Rruga "Sheh Ahmet Pazari",
 • Pallati “Ambasador 3”, kati 4, dera 26
 • Tiranë, Shqipëri
 • Emri, Mbiemri *

  Vendosni emër mbiemër të saktë !
  E-mail *

  Vendosni e-mail të saktë !
  Vendos kodin *
  Vendos kodin

  Vendosni kodin e saktë!
  Telefon *

  Vendosni telefon të saktë !
  Mesazhi juaj *

  Vendosni mesazh të saktë !  Pyetje

  Na kontaktoni ndërmjet e-mail ose numrit të telefonit.

  Regjistrohu

  Regjistrohuni në buletinin tonë për të mar ofertat më të fundit

  Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!

  Na ndiqni

  Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355698055251

  • Rruga “Dervish Hima”

   pallati “Ambasador 3”, kati 4,

   dera 26