A+ A A-

Kontakt

 • Departamenti Marketing dhe Shitje
 • Tel: +355 66 20 55 251
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Adresa: Rruga "Sheh Ahmet Pazari",
 • Pallati Ambasador 2, kati i parë,
 • Tiranë, Shqipëri
  1. Emri, Mbiemri*
   Vendosni emër mbiemër të saktë !
  2. Telefon*
   Vendosni telefon të saktë !
  3. E-mail*
   Vendosni e-mail të saktë !
  4. Mesazhi juaj*
   Vendosni mesazh të saktë !
  5. Vendos kodin*
   Vendos kodin
   Vendosni kodin e saktë!

  Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

  Na ndiqni

  Rregjistrohu


  Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!