Vende vakante

Green Coast është gjithmonë në kërkim të profesionistëve të cilët kanë energjinë, entuziazmin dhe njohuritë e nevojshme për t'iu bashkuar grupit tonë të punës.

Nëse besoni se i përmbushni kriteret për të qenë pjesë e stafit tonë, na kontaktoni në hr@greencoast.al 

 

A+ A A-

“Arkitekt Kantieri dhe Marrëdhënie me Klientin”

Green Coast shpall vakant pozicionin "Arkitekt Kantieri & Marrëdhënie me Klientin"
Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Green Coast në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi ti referoheni dokumentit bashkangjitur.
Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 01.02.2017

Specialiste Finance Green Coast

Green Coast shpall vakant pozicionin "Specialist Finance"
Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Green Coast.
Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi referojuni materialit bashkëngjitur.
Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 01.11.2016

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

Na ndiqni

Rregjistrohu


Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!