A+ A A-

Mundësi financimi

Kompania “Green Coast” në bashkëpunim me bankat më të mira në Shqipëri dhe Kosovë ofron lehtësi në financimin e klientëve.

Në çdo rast ju do të gjeni: 

1. Proces të përshpejtuar financimi. 
2. Norma të ulëta interesi. 
3. Mundësi për sigurimin e kolateralit. 
4. Punonjës të dedikuar të Bankës për klientët e Green Coast 

Llogaritë kredinë

Shuma e kredisë Eur
Kohëzgjatja e pagesës së kredisë (vite):
Interesi vjetor i kredisë (%):


Vlera në Eur/muaj:

Kontaktet tona

  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • +355 66 20 55 251
  • Rruga "Sheh Ahmet Pazari"
  • Pallati Ambasador 2
  • kati i parë, Tiranë, Shqipëri

Na ndiqni

Rregjistrohu


Vendosni nje adrese e-mail te vlefshem!