Destinacion në çdo kohë

Destinacion në çdo kohë

Palasa,
plazhi më i mirë i Rivierës Shqiptare

Palasa, Perla e detit Jon

Eksperiencë dhe privilegj

Eksperiencë dhe privilegj

Shtëpia juaj Luksoze në Mesdhe

Shtëpia juaj Luksoze në Mesdhe

Standard dhe shërbim me 5 yje

Standart dhe shërbim me 5 yje

Publikimet tona

  • Shfletoni broshurën
  • Shkarkoni broshurën

Nën mrekullinë e natyrës së Mesdheut, mes gjelbërimit dhe kaltërsisë, "Green Coast Hotel" ju ofron dimensionin e vërtetë të luksit. I pozicionuar në pjesën më të lartë të "Green Coast Luxury Resort", me pamje të mrekullueshme, është destinacioni juaj në çdo kohë. Në dhomat dhe suitat luksoze, dizenjuar për komoditet dhe relaks, ju ofrohet shërbimi me 5 yje.

Green Coast Hotel

10 arsye për të qenë me ne

Një nga Resortet më të mira në Ballkan
Destinacioni juaj në çdo ditë të vitit
Eksperiencë në çdo moment qëndrimi
Shërbim profesional dhe komoditet

10 arsye për të qenë me ne

Procesi i punës

Procesi i punës në kantier është shumë intensiv, në mënyrë që vilat dhe apartamentet të bëhen të banueshme sa më parë. Në një periudhë shumë të shkurtër ka përfunduar infrastruktura për të gjithë resortin ku përfshihet:

Procesi i punës

Green Coast Youtube

Ndiqni online "Green Coast Luxury Resort" me evente, spote, të rejat më të fundit….Jemi më pranë jush ndërkohë që ju udhëtoni drejt nesh.

Eksperiencë

Qëndro në 'Green Coast Luxury Resort' dhe eksploro mrekullinë e detit Jon, udhëto në ujrat kristal, shëtit në gurët e bardhë, përgatitu për një tur emocionues…
Përjeto eksperiencën e trajtimit të veçantë dhe shërbimit superior.
Shijo përkujdesjen individuale…
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore
Botë nënujore

Vendndodhja